Skip to main content

Wie zijn wij.

Bij Hilverzekerd kun je terecht met al je vragen op verzekeringsgebied voor je bedrijf, als ZZP-er en je privé verzekeringen als ondernemer.

Na een eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek brengen we eerst je risico’s in beeld. Op basis van de besproken risico’s gaan we op zoek naar een passende verzekeringsoplossing. Nu, én in de toekomst.

Hilverzekerd is ontstaan uit verzekeringskantoor Van Gestel & van der Vleuten, dat al sinds 2002 werkzaam is in de omgeving van Hilvarenbeek. Na de uittreding van Hans van Gestel in 2018 heeft voormalig medewerker Jorrit aan het Rot samen met Coen van der Vleuten het bedrijf voortgezet onder de naam VLOT advies.

Vanaf 1 april 2024 is Jorrit aan het Rot zelfstandig verder gegaan onder de naam Hilverzekerd. Naast Jorrit tref je Jacco Bruurs,  Viènne van Trier-Heerkens en Karin de Laat-Reijrink (vanaf 1 augustus) aan op ons kantoor. 

We zijn te vinden op industriepark “Slibbroek” in Hilvarenbeek. Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek waarin we elkaar leren kennen? Wij schenken de koffie alvast in!

Jorrit aan het Rot

Specialist zakelijke verzekeringen en eigenaar Hilverzekerd

Graag sta ik midden in samenleving van Hilvarenbeek als mens en adviseur. Eerlijk en transparant advies zijn voor mij vanzelfsprekend. Als enthousiaste ondernemer kom ik graag met je in contact om je als persoon en je bedrijf te leren kennen. Op basis van vertrouwen en het bieden van zekerheid ga ik voor een lange termijn relatie.

Jorrit Hilverzekerd
Jacco Hilverzekerd

Jacco Bruurs

Specialist zakelijke verzekeringen

Inmiddels 28 jaar ervaring opgebouwd in de verzekeringsbranche op zakelijk gebied. Ontzorgen en meedenken vind ik erg belangrijk. Van ZZP-er tot groothandel en van agrarisch tot artificial intelligence. Graag ga ik met je aan de slag om je bedrijfsrisico’s in heldere taal in beeld te krijgen en tot de juiste oplossingen te komen.

Viènne van Trier – Heerkens

Intern verzekeringsspecialist

Met meer dan 30 jaar ervaring in bankwezen, waar al die jaren de focus én passie lag bij verzekeringen.

Het voelt goed om te werken in een, voor mij, vertrouwde omgeving. Persoonlijke aandacht en contact met klanten staan voor mij hoog in het vaandel. Voor mij is dit ook de enige, juiste manier om een eerlijke vertrouwensband op te bouwen. Hierdoor kan je goed in kaart te brengen waar de risico’s liggen die je als klant in het dagelijks leven loopt, zowel zakelijk als privé, om uiteindelijk met de juiste afwegingen tot een goed, passend en persoonlijk advies te komen. 

Tot horens, of tot ziens op kantoor.

Vienne Hilverzekerd