Skip to main content
Ondernemer in privé

Ondernemer in privé.

Naast jouw onderneming en je eventuele werknemers kun je als ondernemer in privé ook met risico’s te maken hebben. Ook voor je eigen gezin wil je het goed geregeld hebben. Je privébezit wil je ook goed beschermen. Denk hierbij verder aan een zzp’er die vanuit huis werkt en gebruik maakt van zijn eigen privé computer, telefoon of eigen auto die hij zowel zakelijk als privé gebruikt.

Na een verhuizing of gaan samenwonen wil je ook dat je verzekeringen goed geregeld zijn. Ook als de kinderen gaan studeren en op kamers gaan of op wereldreis maken even een telefoontje of het goed geregeld is. 

Je privéauto of mogelijk een oldtimer ernaast. Ook hier denken we met je mee en ontzorgen we je. 

Heb je behoefte aan een passend advies? Wij helpen je met het samenstellen van een verzekeringspakket op maat, perfect afgestemd op alle privé en bedrijfsrisico’s. 

Waarom Hilverzekerd?

Kies je voor Hilverzekerd, dan kies je voor:

  • Dichtbij verzekerd
  • Jarenlange ervaring
  • Actief in verschillende branches voor ZZP’ers, MKB en agrarisch
  • Persoonlijke service bij schade
  • Groot verzekeringsaanbod
  • Regelmatig onderhoud op je verzekeringspakket

Over Hilverzekerd.

Jorrit Hilverzekerd

Jorrit aan het Rot

Verzekeringsadviseur MKB en eigenaar Hilverzekerd

Graag sta ik midden in de samenleving Hilvarenbeek  als mens en adviseur. Eerlijk en transparant advies zijn voor mij vanzelfsprekend.

Jacco Hilverzekerd

Jacco Bruurs

Verzekeringsadviseur MKB en Agrarisch
Inmiddels 28 jaar ervaring opgebouwd in de verzekeringsbranche op zakelijk gebied. Ontzorgen en meedenken vind ik erg belangrijk.