Skip to main content
Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid.

Arbeidsongeschiktheid.

Zeker voor ondernemers zijn de gevolgen van arbeidsongeschiktheid enorm. Kunt u uw eigen werk niet meer uitoefenen, dan zorgt u met een AOV ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten. Als u als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt, gaat de overheid ervan uit dat u uw eigen zaken heeft geregeld. Speciaal daarvoor is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer.

Wist u dat jaarlijks één op de tien ondernemers te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid? Mocht het je overkomen, dan is het prettig als jij en je eventuele gezin zich geen zorgen hoeft te maken over jouw inkomen.

Als je door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen uw inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit, zodat je verder kunt leven zonder grote financiële zorgen.

Arbeidsongeschiktheid ondernemer zelf regelen
Omdat je niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen, is het belangrijk om jouw risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen. Wij helpen je graag met het maken van jouw afwegingen.

Bij het maken van de juiste keuzes over de hoogte van het verzekerd bedrag, de eigenrisico termijn en  eindleeftijd nemen we samen de tijd om verschillende offertes en mogelijkheden te vergelijken.  

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.

Waarom Hilverzekerd?

Kies je voor Hilverzekerd, dan kies je voor:

  • Dichtbij verzekerd
  • Jarenlange ervaring
  • Actief in verschillende branches voor ZZP’ers, MKB en agrarisch
  • Persoonlijke service bij schade
  • Groot verzekeringsaanbod
  • Regelmatig onderhoud op je verzekeringspakket

Over Hilverzekerd.

Jorrit Hilverzekerd

Jorrit aan het Rot

Verzekeringsadviseur MKB en eigenaar Hilverzekerd

Graag sta ik midden in de samenleving Hilvarenbeek  als mens en adviseur. Eerlijk en transparant advies zijn voor mij vanzelfsprekend.

Jacco Hilverzekerd

Jacco Bruurs

Verzekeringsadviseur MKB en Agrarisch
Inmiddels 28 jaar ervaring opgebouwd in de verzekeringsbranche op zakelijk gebied. Ontzorgen en meedenken vind ik erg belangrijk.