Skip to main content
Personeel

Personeelsverzekeringen.

Personeelsverzekeringen.

Je gaat personeel aannemen of je hebt al personeel in dienst. Dit brengt zekerheden, maar ook onzekerheden met zich mee. Daarbij is het verstandig om ook je risico’s in beeld te brengen. Graag willen wij je helpen om tot de beste keuze voor jou en je onderneming te komen.

Verzeker de eerste twee jaar uitval met een verzuimverzekering
Als je medewerker ziek wordt, ben je verplicht om de eerste 2 jaar minimaal 70% van het loon door te betalen. Ben je er niet zeker van of je die verzuimkosten zelf kunt dragen? Dan is een ziekteverzuim­verzekering interessant. Met een ziekteverzuimverzekering van verzeker je de verzuimkosten in deze eerste 2 jaar.

Met een aanvullende werknemersverzekering bescherm je je personeel tegen grote inkomensterugval. Je toont hiermee goed werkgeverschap en vergroot je aantrekkelijkheid als werkgever. Niet alleen op het moment dat hen iets overkomt, maar ook in de toekomst. Bijvoorbeeld wanneer ze hun AOW-leeftijd bereiken. We adviseren je graag welke aanvullende verzekeringen je je personeel kan bieden.

Waarom Hilverzekerd?

Kies je voor Hilverzekerd, dan kies je voor:

  • Dichtbij verzekerd
  • Jarenlange ervaring
  • Actief in verschillende branches voor ZZP’ers, MKB en agrarisch
  • Persoonlijke service bij schade
  • Groot verzekeringsaanbod
  • Regelmatig onderhoud op je verzekeringspakket

Over Hilverzekerd.

Jorrit Hilverzekerd

Jorrit aan het Rot

Verzekeringsadviseur MKB en eigenaar Hilverzekerd

Graag sta ik midden in de samenleving Hilvarenbeek  als mens en adviseur. Eerlijk en transparant advies zijn voor mij vanzelfsprekend.

Jacco Hilverzekerd

Jacco Bruurs

Verzekeringsadviseur MKB en Agrarisch
Inmiddels 28 jaar ervaring opgebouwd in de verzekeringsbranche op zakelijk gebied. Ontzorgen en meedenken vind ik erg belangrijk.